LOADING...

iulie 1, 2023

Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro pentru Ștefan Târnovanu!

By


După cum se știe deja foarte bine, din dezvăluirea făcută recent în spațiul public de vărul său Giovanni, Gigi Becali a cerut 10 milioane pentru Ștefan Târnovanu, după ce a existat un interes pentru portarul de 23 de ani din partea unui club din străinătate.

Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro pentru Ștefan Târnovanu. Ce răspuns i-a dat clubul interesat de portarul FCSB lui Victor Becali când a transmis pretențiile vărului său: „Asta i-a zis”

Conform spuselor lui Giovanni Becali, în momentul în care au auzit de pretențiile patronului de la FCSB, reprezentanții clubului respectiv au oprit orice discuție, întrucât au considerat această sumă drept exagerată.

Acum însă, prin intermediul lui Ilie Dumitrescu, a ieșit la iveală exprimarea exactă pe care a avut-o una dintre persoanele respective. Concret, Victor Becali, fratele lui Giovanni, și co-proprietarul firmei de impresariat care îl reprezintă pe…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Liviu Negoiţă s-a înscris în Partidul Umanist Social Liberal

Articolul următor

Bacteriile intestinale, un semn precoce al bolii Alzheimer? Descoperirea prin care maladia ar putea fi depistată din timp

post-bars

Lasă un comentariu