LOADING...

iulie 11, 2023

Ciolacu: Îmi asum ferm pregătirea detaliată şi implementarea etapizată a reformelor asumate prin PNRR

By

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat că îşi asumă ferm angajamentul privind pregătirea detaliată a reformelor cheie prin PNRR şi implementarea lor etapizată, cu respectarea tuturor constrângerilor bugetare. 

FOTO Arhivă Adevărul

„Guvernul pe care îl conduc este unul al reformelor în domenii cheie, aşa cum ne-am asumat prin programul de guvernare, dar şi la nivelul coaliţiei de guvernare. Multe dintre reformele asumate prin PNRR se suprapun cu cele necesare pentru pregătirea aderării României la OCDE. Avem voinţa să le implementăm şi convingerea că, pentru România, dezvoltarea structurală şi financiară cu sprijinul Uniunii Europene reprezintă o uriaşă oportunitate. Ca prim-ministru îmi voi asuma ferm angajamentul de a pregăti în detaliu reformele structurale cheie, de a analiza impactul lor asupra populaţiei şi de a le implementa etapizat, cu respectarea tuturor constrângerilor bugetare”, a afirmat Marcel Ciolacu, care a coordonat…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Pericolul major din spatele pastilelor și al ceaiurilor-minune pentru slăbit: „Pot apărea grave probleme de sănătate”

Articolul următor

Săptămână de foc în Grecia, aviz turiștilor. Pericol de incendii provocate de caniculă și vânt. Fără foc deschis, fără grătare!

post-bars

Lasă un comentariu