LOADING...

iulie 12, 2023

E oficial! A fost avizată varianta finală a traseului Autostrăzii Ploiești-Brașov, în valoare de 5,5 miliarde euro!

By

Veste bună pentru șoferi. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că a fost avizată varianta finală de traseu pentru autostrada Ploiești – Brașov. În exclusivitate pentru Gândul, directorul general al CNAIR – Cristian Pistol – a anunțat că anumite secțiuni ar putea fi lansate în licitație publică chiar din acest an.

În următorii ani am putea scăpa de traficul infernal de pe DN1. CNAIR a avizat în Comitetul Tehnico-Economic varianta finală de traseu a autostrăzii Ploiești – Brașov, proiect inițiat înainte de Revoluția sub denumirea de Autostrada Zăpezii.

Autostrada va avea o lungime totală de 112,7 km (cu sectorul Cristian – Râșnov), 12 noduri rutiere, 13 tuneluri în lungime totală de 12,4 km și 61 de structuri în lungime totală de 28,75 km. Prețul acestei auostrăzi este de 5,5 miliarde euro, plus TVA.

Conform primului proiect, aceasta avea un cost total de 9 miliarde de euro, cee ace a…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Parlamentul European votează o rezoluție care contestă legalitatea veto-ului Austriei. Negrescu: Încalcă legislația europeană

Articolul următor

Măsuri de precauție după derapajul suporterilor de la Sud Steaua și vestea că FCSB – Dinamo se va disputa în Ghencea! Un echipaj al jandarmeriei și unul al poliției, în fața arenei din sectorul 6 în miez de noapte

post-bars

Lasă un comentariu