LOADING...

iulie 17, 2023

Simona Bucura Oprescu, propusă pentru Ministerul Muncii: Sunt hotărâtă să muncesc pentru realizarea reformelor din PNRR

By

Simona Bucura Oprescuu, propusă pentru preluarea conducerii de la Ministerul Muncii, a subliniat într-o postare pe Facebook că este hotărâtă să muncească eficient pentru realizarea reformelor din PNRR, în special privind Legea pensiilor speciale, Legea pensiilor și Legea salarizării. 

FOTO Mediafax

„Nominalizarea mea pentru funcția de ministru al Muncii și Solidarității Sociale reprezintă o mare responsabilitate! Îi mulțumesc premierului Marcel Ciolacu pentru încredere! De asemenea, le mulțumesc colegilor mei din Consiliul Politic Național PSD pentru votul de astăzi! Le mulțumesc mult și colegilor din PSD Arges, fără munca alături de ei această zi nu ar fi existat”, a transmis Simona Bucura pe Facebook. 

Totodată, ministrul a amintit de reformele asumate în PNRR, dând asigurări că este hotărâtă să depună efort pentru realizarea acestora. „Îmi doresc să am un parteneriat real și constructiv cu societatea civilă și…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

FCSB – Dinamo, cap de afiș pe biletul de weekend! Ce s-a mizat la derby și care sunt celelalte 7 evenimente selectate: cota totală, 40!

Articolul următor

Eugen Neagoe, nemulțumit după Dinamo

post-bars

Lasă un comentariu