LOADING...

iulie 20, 2023

Olaf Scholz, vizită la Viena. Extinderea Schengen, pe lista discuțiilor

By

Cancelarul german, Olaf Scholz, ar urma să meargă într-o vizită oficială la Viena, pentru a discuta cu omologul austriac, Karl Nehammer, privind extinderea spațiului Schengen, potrivit publicației austriece Kleine Zeitung.

FOTO EPA EFE

Cancelarul austriac Karl Nehammer a confirmat vizita omologului austriac, Karl Nehammer, relatează publicația austriacă Kleine Zeitung.

Sursa citată menționează însă că nu există încă o dată stabilită privind vizita, arătând că printre subiectele aflate pe lista discuțiilor va fi și extinderea spațiului Schengen, subiect neagreat de partea austriacă, în contextul în care cancelarul german susține primirea României în Schengen.

Întâlnire Ciolacu- Scholz 

La o întâlnire recentă cu premierul român, Marcel Ciolacu, șeful cancelariei de la Berlin, Olaf Scholz, a declarat, în legătură cu Austria, că Germania discută „în mod constant” cu partea austriacă privind aderarea în…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Comunicarea dintre medic și pacient, studiată la Medicină

Articolul următor

Sub 10.000 de profesori declară la Fisc banii din meditații. Unde se câștigă cel mai mult și câți profesori a controlat ANAF în pandemie

post-bars

Lasă un comentariu