LOADING...

iulie 28, 2023

Care sunt cele mai mari magazine din România ca cifră de afaceri și profit

By


Cele mai mari 20 de companii din România care gestionează magazine de vânzare cu amănuntul au avut o cifră de afaceri cumulată de 19,7 miliarde de lei și un profit net de peste 1 miliard de lei, arată datele de la Oficiul Național al Registrului Comerțului, transmise la solicitarea Gândul. Liderul clasamentului este la distanță uriașă de compania care ocupă locul doi, cu un rezultat pozitiv de aproape 50 de ori mai mare și o cifră de afaceri de peste zece ori mai consistentă.

Pe baza bilanțurilor depuse la Ministerul Finanțelor și a datelor de pe termene.ro, Gândul a făcut și un top al celor mai cunoscute hipermarketurilor și supermaketurilor, dar și al unităților de comerț cu ridicata sau de gros din țară.

Datele Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC), transmise la solicitarea Gândul, arată situația exactă a pieței comerțului cu amănuntul și cu ridicata din România, valabile la finalul anului trecut. Este vorba de…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ministrul Muncii: Avem trei variante pentru legea pensiilor. Ce spune despre calendarul cu reforme din PNRR

Articolul următor

Șumudică vede și știe tot! L-a „citit” pe loc pe Tavi Popescu și a spus în direct care e marea problemă a acestuia: „L-am văzut și supărat”

post-bars

Lasă un comentariu