LOADING...

iulie 30, 2023

Basarab Panduru îl distruge pe Vlad Chiricheș! Declarația fotbalistului l-a scos din sărite pe fostul mijlocaș de la Steaua: „Nu înțeleg cum să zică asta!”

By


Vlad Chiricheș, fundașul central de la FCSB, este distrus de Basarab Panduru după declarația făcută la finalul meciului cu Oțelul Galați.

Basarab Panduru îl distruge pe Vlad Chiricheș! Declarația fotbalistului l-a scos din sărite pe fostul mijlocaș de la Steaua

După ce FCSB a învins-o pe Oțelul Galați și a ajuns la trei victorii consecutive în Superliga, Vlad Chiricheș a vorbit despre revenirea la formația roș-albastră și a recunoscut că a avut probleme, dar că își dorește să revină la mentalitatea din Superliga.

În momentul în care a auzit declarația lui Vlad Chiricheș, Basarab Panduru a avut o reacție dură la adresa internaționalului român.

„âÎi doresc să revină la forma de alta dată, dar să vrei să revii la mentalitatea de aici… nu ştiu ce să zic, eu credeam că trage el jucătorii spre mentalitatea lui, dar să zici că vrei tu sa revii la mentalitatea de aici. Nu înţeleg asta, nu înţeleg de ce ai vrea asta”, a spus…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ciucă: Îmi doresc să crească interesul companiilor japoneze pentru construcția unui nou pod peste Dunăre

Articolul următor

Medic dermatolog, avertizare în sezonul bronzului: „Soarele este factorul nr. 1 de risc pentru cancerul cutanat“

post-bars

Lasă un comentariu