LOADING...

august 5, 2023

Restricții de viteză și modificări ale orarelor trenurilor pe linia București-Craiova. Care sunt întârzierile estimate până la iarnă

By


PNRR SRCF București – START anunță începerea lucrările de modernizare de tip QUICK WINS pe linia București – Craiova. Aceasta impune restricții de viteză pe această rută și modificarea orarelor trenurilor. Trenurile vor circula în regim de șantier până la iarnă, mai precis până pe 9 decembrie, conform angajamentelor constructorilor.

SRCF București deschide primele 4 șantiere pentru lucrări la suprastructura feroviară de tip QUICK WINS pe linia București – Craiova, finanțate din fonduri PNRR.

Lucrările de reparații punctuale pentru Ridicarea restricțiilor de viteză se vor executa între stațiile Chiajna – Grădinari (FIRUL I), de la km 11+000 la km 16+000 și de la km 18+500 la km 23+500, cu retrasarea trenurilor CFR Călători, Transferoviar Călătoei și Softtrans, care tranzitează zona șantierelor, doar pe Firul II și desfășurarea circulației feroviare în regim de șantier, în perioada 7 august – 9 decembrie 2023.

În…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Dispută PNL-UDMR. Cum pregătește Uniunea terenul pentru numirea a 20 de directori înainte de terminarea depunerii candidaturilor

Articolul următor

Laurențiu Reghecampf, după Universitatea Craiova

post-bars

Lasă un comentariu