LOADING...

august 6, 2023

Noul Complex Energetic Valea Jiului ar putea fi funcțional în curând. Măsurile anunțate de ministrul Energiei, Sebastian Burduja

By


Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunțat, duminică, în cadrul unui eveniment festiv la Petroșani, că noul Complex Energetic Valea Jiului ar putea deveni funcțional în aproximativ o lună, însă cu anumite condiții.

Complexul Energetic Valea Jiului S.A., Societate aflată sub autoritatea Ministerului Energiei, ar putea deveni funcţional în cursul lunii septembrie, a spus ministrul Sebastian Burduja, precizând că pentru acest lucru mai trebuie parcurşi o serie de paşi, între care şi acordarea unui ajutor de stat ce va fi trebui aprobat de Comisia Europeană, scrie Agerpres.

Ministrul Energiei se află duminică în judeţul Hunedoara, unde a luat parte la manifestările dedicate Zilei Minerului, în Valea Jiului, în cursul după-amiezei el mai având programată o vizită la Termocentrala Mintia.

Pașii de urmat

„Noi ne străduim ca în toamna aceasta, cât de curând, să avem o nouă soluţie prin noua companie, Complexul Energetic Valea Jiului….

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Iohannis: România, pilon de stabilitate regională şi furnizor important de securitate în Europa de Sud-Est

Articolul următor

Știe UEFA ceva ce ascunde FCSB? Pe ce arenă s-ar juca meciul

post-bars

Lasă un comentariu