LOADING...

august 7, 2023

Ciolacu cere finalizarea rapidă a OUG privind reducerea cheltuielilor: Indiferent de orice presiune, eu nu voi ceda

By

Premierul i-a transmis ministrului Finanțelor să finalizeze rapid Ordonanța de Urgență de reducere a cheltuielilor bugetare. Marcel Ciolacu a subliniat că „indiferent de orice presiune, eu nu voi ceda la această provocare”.

Marcel Ciolacu, premierul României FOTO: Inquam Photos

„Închei rugându-l pe domnul ministru al Finanțelor să finalizăm rapid Ordonanța de Urgență de reducere a cheltuielilor bugetare. Avem nevoie de un proiect echilibrat și clar prin care să demarăm prima reforma profundă a administrației de stat. Domnule ministru, indiferent de orice presiune, eu nu voi ceda la această provocare”, a transmis Marcel Ciolacu la începutul ședinței de Guvern de joi, 3 august.

Premierul a punctat că „este nevoie de un stat suplu, este esențial să reducem costuri și să comasăm instituții care se calcă pe picioare” și a precizat că aceste demersuri trebuie realizate de la 1 septembrie.

„Este nevoie de un stat…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Damjan Djokovic a dezvăluit după victoria cu CFR Cluj ce rol are la FCSB. „Încerc să aduc balansul pe teren! Am venit să îmi fac treaba!”

Articolul următor

Vlad Chiricheș, reacție surprinzătoare după ce a revenit cu FCSB în Ghencea. „Stadionul și-a pierdut din spiritul de altădată!”

post-bars

Lasă un comentariu