LOADING...

august 8, 2023

Wizz Air îl contrazice, după patru zile, pe secretarul de stat de la Transporturi: Au fost anulate zboruri, „dar niciodată până la nouă”

By


Oficialii Wizz Air au transmis, într-o precizare la solicitarea Gândul, că operatorul aviatic a luat măsuri substanțiale pentru a contracara problemele în orarul zborurilor și că nu a anunțat niciodată nouă curse într-o zi, așa cum au invocat autoritățile române drept motiv al sesizării depuse la Agenţia Uniunii Europene pentru Siguranţa Aviaţiei (EASA).

Reprezentanții companiei aeriene Wizz Air, cu sediul la Budapesta, îl contrazic pe secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Bogdan Mîndrescu, cel care a transmis, sâmbătă, că a sesizat Agenţia Uniunii Europene pentru Siguranţa Aviaţiei (EASA) după ce Wizz Air a anulat nouă curse într-o zi, din motive tehnice.

Într-o precizare la solicitarea Gândul, reprezentanții companiei aeriene susțin că operatorul nu a anulat nouă zboruri într-o zi.

„Wizz Air colaborează în mod activ cu autoritățile române. Wizz Air este dedicată menținerii celui mai înalt nivel de satisfacție a…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Cum explică CCR neconstituționalitatea Legii prin care personalul ANI primea un spor la salariu de 25%

Articolul următor

GODSENT înnoiește echipa cu un grup integral suedez pentru CS2: Golden preia comanda

post-bars

Lasă un comentariu