LOADING...

august 9, 2023

Cum să faci un stat european când ai 27% venituri din PIB?

By

Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu, a afirmat că nu ai cum să faci un stat european când ai 27% venituri din PIB. Oficialul a punctat că, dacă, nu ne revenim o să vină o corecţie de piaţă “şi o să ne arunce o găleată de apă rece în cap, poate ne vom reveni.”

Banca Națională a României (BNR) sprijină măsurile fiscale propuse de Guvernul României, a precizat Mugur Isărescu în cadrul unei conferințe privind raportul trimestrial asupra inflației, august 2023. Guvernatorul BNR a punctat că decizia este una politică, dar că ţara noastră nu are nevoie în aceste momente de un alt tărăboi.

Mugur Isărescu, guvernatorul BNR

Guvernatorul BNR  a precizat că toate serviciile publice sunt subfinanţate şi că există evaziune atunci când sunt atâtea excepţii fiscale.

Isărescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că anul trecut inflaţia a fost mai mare decât cea prevăzută în construcţia…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Șeful Comisiei de Muncă din Camera Deputaților acuză dezinformări privind legea pensiilor speciale

Articolul următor

Gică Hagi are emoții înaintea meciului tur cu Flora Tallinn. „Încă o provocare!” Ce așteptări are de la jucătorii Farului

post-bars

Lasă un comentariu