LOADING...

august 10, 2023

Marcel Boloș invocă discuțiile în Coaliție la protestul finanțiștilor. Ordonanţa de urgenţă privind măsurile fiscale e doar o ciornă, spune ministrul

By


Marcel Boloş afirmă că a dialogat, joi, la sediul Ministerului Finanțelor cu subordonații care protestau spontan în interiorul instituției, nemulţumiţi de zvonurile referitoare la măsurile fiscale avute în vedere de Guvern.

Zeci de angajaţi din Ministerul Finanţelor Publice au întrerupt spontan lucrul, joi, şi au ieşit pe holurile instituţiei, pentru a protesta faţă de unele prevederi ale proiectului de Ordonanţă privind măsuri fiscal-bugetare, dar şi faţă de unele probleme mai vechi privind salarizarea angajaţilor din acest sistem.

Preşedintele Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX, Vasile Marica, afirmă că protestul este „negestionabil de către sindicate la ora actuală”.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului va viziona conflictul la TV

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, jurnalistul Mihai Constantin, a declarat, că va încerca să îl privească la televizor, pentru că nu are cunoştinţă despre această acţiune….

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, în vizită oficială la Washington

Articolul următor

Ilie Dumitrescu și Marius Șumudică, atacuri devastatoare la adresa lui Budescu!

post-bars

Lasă un comentariu