LOADING...

august 11, 2023

Soluția Cabinetului Ciolacu pentru asigurarea energiei în sezonul rece. Ce prevede ordonanța de urgență aprobată joi în ședința de Guvern

By


Guvernul a aprobat joi un proiect de ordonanță de urgență prin care modifică prevederile actuale în ceea de privește decontarea sumelor care li se cuvin furnizorilor pentru acoperirea măsurilor luate pentru depășirea crizei energiei, care se ridică la câteva miliarde de lei.

Guvernul Ciolacu a aprobat joi proiectul de ordonanță de urgență pentru stabilirea unor măsuri bugetare privind utilizarea contribuţiei de solidaritate.

„Astăzi a fost aprobată o ordonanță de urgență prin care se asigură decontarea unor plăți pentru furnizorii de energie, pentru ca sistemul să fie în continuare perfect funcțional, cu prețuri plafonate pentru cetățeni, cum este și în prezent”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, în briefingul de la finalul ședinței.

„Ordonanța adoptată reglementează aplicarea, în continuare, a măsurilor de sprijinire a populației în contextul creșterii prețurilor la energie electrică și…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ciolacu, întrevedere cu unul din șefii din Departamentul de Stat al SUA

Articolul următor

Gigi Becali, discurs delirant după FCSB

post-bars

Lasă un comentariu