LOADING...

august 12, 2023

Sistemul de irigații Titu-Ogrezeni, finalizat cu un an în avans. Ce importanță are proiectul pentru fermieri Sistemul de irigații Titu-Ogrezeni, finalizat cu un an în avans. Ce importanță are proiectul pentru fermieri

By


Florin Barbu, ministrul Agriculturii anunță că sistemul de irigații Titu-Ogrezeni va fi realizat cu un an în avans, ceea ce ar fi o premieră pentru România. Proiectul are o valoare de 66 de milioane de lei. Aceste lucrări vor permite irigarea a zeci de mii de hectare de teren agricol, și ar permite fermierilor să nu mai depindă de condițiile meteo, mai ales pe timp de secetă severă.

Mobilizare foarte bună la lucrările pentru amenajarea de irigații Titu-Ogrezeni, un proiect în valoare totală de peste 66 de milioane de lei.

Din ce am constatat la fața locului si din discuțiile cu reprezentanții ANIF Dâmbovița, lucrările se vor finaliza mai devreme cu aproape un an.

Este unul dintre proiectele de reabilitare a sistemului de irigații pentru care am insistat încă de pe vremea în care am condus Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare și mă bucur să văd că gradul de realizare este unul avansat, anunță Barbu pe Facebook.

Zeci de mii de…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ciolacu, de ziua internațională a Tineretului: Energia voastră ne inspiră și ne mobilizează

Articolul următor

Oțelul Galați – Universitatea Cluj, Live Video Online

post-bars

Lasă un comentariu