LOADING...

august 13, 2023

Un fost mare atacant al României l-a desființat pe Mihai Chirica

By

După discursul dur al lui Mihai Chirica la adresa arbitrajului, Florin Răducioiu a vrut să-i arate primarului din Iași că se înșală și că nu are dreptate.

Florin Răducioiu, replică dură pentru Mihai Chirica după ce a acuzat arbitrajul: „Îşi dă drumul la gură fără să aibă elemente pentru a spune adevărul”

După Politehnica Iași – Universitatea Craiova, scor 1-4, Mihai Chirica a reacționat extrem de dur și a venit cu acuzații la adresa arbitrajului. Primarul Iașului nu a specificat care fază l-a deranjat mai exact, însă există șanse ca, cel mai probabil, să se fi referit la cartonașul roșu primit de Alin Roman, deși formația din Copou conducea cu 1-0.

După ce a văzut acest discurs plin de furie, Florin Răducioiu l-a atenționat pe Mihai Chirica și i-a transmis „să se uite mai bine” înainte să vină cu astfel de acuzații. Fostul atacant al celor de la AC Milan a spus că jucătorul formației ieșene…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Guvernul evită să ia o decizie privind organizarea alegerilor parțiale. Când e data limită

Articolul următor

Guvernul maghiar a finanțat în secret organizațiile din România ce susțin autonomia Ținutului Secuiesc. Sume de bani importante

post-bars

Lasă un comentariu