LOADING...

august 16, 2023

România a invitat Ucraina să folosească porturile românești. Grindeanu: Nu-i putem obliga

By

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a explicat într-o conferinţă de presă că „nu îi putem obliga pe ucraineni să vină să folosească porturile româneşti de la Dunăre, fiind decizia lor”, în contextul atacurilor tot mai dese ale Rusiei asupra porturilor ucrainene. 

FOTO Guvernul României

„Vineri am avut întâlnirea cu reprezentanţii Ucrainei, a fost şi Ambasada SUA în România, Ambasada SUA la Kiev, a fost Comisia Europeană. Ăsta a fost rostul întâlnirii, ca în momentul în care situaţia la porturile dunărene ale Ucrainei va continua într-un scenariu în care vor fi afectate toate instalaţiile şi activitatea, care sunt soluţiile pe care le putem gândi. Noi nu îi putem obliga pe ucraineni să vină să folosească porturile româneşti de la Dunăre, e decizia lor, este decizia Ucrainei”, a spus Sorin Grindeanu, subliniind avantajele folosirii atât a portului din Galaţi cât şi a portului din Brăila.

Ministrul…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Unitățile mobile de screening al cancerului de col uterin

Articolul următor

Consiliul Fiscal avertizează că veniturile bugetare sunt la un nivel „inadmisibil de jos”. „Este necesară eliminarea exceptărilor și portițelor”

post-bars

Lasă un comentariu