LOADING...

august 17, 2023

VIDEO EXCLUSIV | Soluții și strategii Trace pentru ample, complexe și dificile lucrări de infrastructură în Serbia și Bulgaria

By

Una dintre principalele companii de infrastructură din Bulgaria, Trace, cea care construiește lotul 2 al Autostrăzii Ploiești – Buzău, parte a Autostrăzii Moldovei (A7), are în derulare mai multe proiecte majore, complexe, de o importanță strategică pentru infrastructura de transport din Serbia și Bulgaria. Astăzi vom prezenta trei dintre aceste proiecte și strategiile adoptate, iar explicațiile sunt date de cei care coordonează aceste lucrări. Cele trei proiecte sunt reconstrucția, reabilitatea și modernizarea căii ferate  Niș-Dimitrovgrad granița cu Bulgaria, extinderea liniei 3 de metrou din Sofia și modernizarea gării Plovdiv.

Calea ferată Niș-Dimitrovgrad, granița cu Bulgaria, are o importanță continentală, deoarece face parte din Coridorul X Pandeuropean.  La inaugurarea lucrărilor au participat președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și președintele Republicii Serbia, Alexandar Vucic.

“Suntem angajați ca și…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Greaua moștenire a datoriei publice. Povestea creșterii ei, pas cu pas

Articolul următor

Ungurii jubilează! Ce scrie presa maghiară despre calificarea lui Sepsi în play-off-ul Conference League

post-bars

Lasă un comentariu