LOADING...

august 22, 2023

Toni Petrea știe motivul pentru care a pierdut U Cluj

By

După Universitatea Cluj – CFR, scor 3-4, Toni Petrea, antrenorul „studenților”, a venit cu un motiv clar pentru care echipa sa nu a reușit să obțină cele trei puncte, deși a condus cu 2-0.

Toni Petrea știe de ce Universitatea Cluj nu a reușit să câștige contra CFR-ului: „Am ratat mai mult și în a doua repriză am fost timorați”

Universitatea Cluj a pierdut în derby-ul cu CFR, scor 3-4, în etapa a șasea din Superliga. După meci, Toni Petrea, tehnicianul formației de pe Cluj Arena, a acuzat faptul că jucătorii săi au intrat timorați pe teren în repriza secundă. Petrea a punctat și lipsa de eficiență pe care au avut-o elevii săi în fața porții.

„Când pierzi cu 4-3, ceva n-a mers, clar. O primă repriză dominată categoric. Puteam să avem un avans și mai mare. N-am avut inspirație în fața porții. Dacă scorul era un pic mai mare după prima repriză, nu se supăra nimeni. Am primit un gol la ultima fază…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

ANALIZĂ EXCLUSIVĂ. Dreapta vs Stânga. Care dintre guverne au atras cei mai mulți bani europeni în cei 16 ani ai României în UE? CIFRE OFICIALE

Articolul următor

Veste proastă: țânţarul comun prezent în Europa a devenit rezistent la insecticide. Ce ne așteaptă

post-bars

Lasă un comentariu