LOADING...

august 25, 2023

Gorghiu, despre asumarea răspunderii Guvernului privind reforma bugetară și fiscală: Personal, eu nu am știut

By

Ministrul Justiției susține că nu a știut despre intenția Guvernului de asumare a răspunderii privind reforma bugetară și fiscală în fața Parlamentului.

Alina Gorghiu, ministrul Justiției FOTO: Arhivă

„Pot să vă răspund în nume personal, că noi nu am avut şedinţa de Birou Politic Naţional: eu nu am ştiut de ideea de angajare a răspunderii. Dar cred că e mai puţin important că am ştiut sau nu”, a declarat Alina Gorghiu la TVR Info, potrivit News.ro.

Alina Gorghiu a subliniat că existau trei modalități prin care aceste reforme puteai fi adoptat, precizând că instituția pe care o conduce a avut obiecțiuni multiple existând „riscuri de constituționalitate”.

„Prima este cea a legiferării prin Ordonanţă de Urgenţă, iar Ministerul Justiţiei a avut ”obiecţiuni multiple” privind emiterea de Ordonanţe de Urgenţă pe cele două aspecte legislative, pentru că ”erau riscuri de neconstituţionalitate vădite”. A…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

FC U Craiova – Rapid, Live Video Online, în etapa 7 din Superliga

Articolul următor

Bănel Nicoliță a ajuns să trăiască din TikTok și și-a deschis o firmă cu care vrea să dea lovitura în afaceri! Ce obiect de activitate are „Mario Jardel Company SRL”

post-bars

Lasă un comentariu