LOADING...

august 26, 2023

Europarlamentar bulgar: Dacă nu suntem acceptați în Schengen până la Crăciun, granițele dintre Bulgaria și România trebuie să cadă

By

Europarlamentarul bulgar Andrei Novakov susține că Austria este singura care blochează în prezent aderarea la Schengen și precizează că granițele dintre România și Bulgaria ar trebui să cadă dacă cele două țări nu sunt acceptate până la Crăciun.

Austria continuă să se opună extinderii Schengen FOTO: Shutterstock

„Problema privind admiterea noastră în Schengen nu mai este în Olanda, ci în Austria. Acolo vor avea loc alegeri și unii au nevoie de mesaje mai sexy, de genul „noi îi vom opri, ca să dormiți voi liniștiți”. Somnul liniștit în Austria nu depinde de aderarea noastră la Schengen, dimpotrivă”, a precizat oficialul bulgar pentru Nova News, citat de 24Chasa și Rador, preluat de G4Media

Europarlamentarul a precizat că acțiunile comune ale Bulgariei cu România ar facilita construirea unui pod și punerea în funcțiune a unui bac pe Dunăre.

„Pentru fiecare zi pierdută la graniță, un camion pierde 200 de…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Bănel Nicoliță a ajuns să trăiască din TikTok și și-a deschis o firmă cu care vrea să dea lovitura în afaceri! Ce obiect de activitate are „Mario Jardel Company SRL”

Articolul următor

„Cred că se vor crampona de asta”

post-bars

Lasă un comentariu