LOADING...

august 27, 2023

Averea impresionantă a primarului din Caracal, tatăl patronului firmei unde au fost exploziile din Crevedia: 11 apartamente, 7 terenuri și 2 case

By

Ion Doldurea, primarul din Caracal, are o avere de invidiat, cu numeroase apartamente, terenuri și obiecte de valoare în jur de 80.000 de lei, precum și economii pe măsură.

Ion Doldurea, un primar cu numeroase apartamente și terenuri FOTO Fb PSD Caracal

Ultima declarație de avere a lui Ion Doldurea, tatăl patronului care deține firma unde au avut loc exploziile din Crevedia, arată că unii primari pot agonisi venituri însemnate.

Șase terenuri intravilane în Caracal și unul agricol are Doldurea și soția sa. Două case de locuit mai deține edilul și nu mai puțin de 11 apartamente mai sunt pe numele primarului din Caracal.

În plus, mai figurează două spații comerciale, iar obiectele de artă din posesia acestuia sunt estimate la 80.000 de lei. Primarul a înstrăinat în martie 2023 un spațiu comercial, pentru care a primit 120.000 de euro.

Și la capitolul economii, primarul stă bine. Cel mai mare depozit este cel de 620.000 de…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

La ce capitol excelează Universitatea Craiova: „E punctul lor forte!”

Articolul următor

Război în Bănie, după ce au picat numirile lui Șumudică și Prunea! Adrian Mititelu i-a pus la punct pe fanii care l-au criticat: „M-am săturat de plângăcioși”

post-bars

Lasă un comentariu