LOADING...

august 28, 2023

Bacteria periculoasă care se poate dezvolta în mâncarea din frigider. La ce trebuie să fim atenți

By

Este o bacterie rezistentă la refrigerare (2-8ºC ) ce se poate dezvolta în multe alimente. La adulți infecția poate fi cu ușurință trecută cu vederea sau neglijată întrucât simptomele sunt minore sau ușoare, asemănătoare gripei sau unei infecții de tract urinar. 

O baterie periculoasă se poate dezvolta în mâncarea din frigider FOTO Shutterstock

Mai multe produse comercializate în supermarket au fost depistate, recent, cu probleme. România a mai fost notificată privind prezența produselor congelate suspectate de a fi contaminate cu Listeria monocytogenes. Carrefour România S.A. retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori ,,file somon norvegian afumat 200”, sub brandul Carrefour Extra, nr. Lot/DLC: 08092023 / 08.09.2023 şi nr. Lot/ DLC: 17092023 / 17.09.2023.

Gravidele au cel mai mare risc

În această situație, medicul Tudor Ciuhodaru atrage atenția asupra pericolului. „Poate intra cu ușurință în lanțul nostru…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

UTA Arad – FCSB, Live Video Online, în etapa a 7-a din Superliga

Articolul următor

Simion, întâlnire cu ambasadorul Israelului și un membru al partidului Likud. Muraru: Creează un prejudiciu imens democrației

post-bars

Lasă un comentariu