LOADING...

august 28, 2023

Guvernul României, reacție privind acuzațiile lansate de Victor Ponta: Situaţia medicală a fost gestionată foarte bine

By

Guvernul României a respins acuzațiile lansate de Victor Ponta, după ce fostul premier a susținut că în străinătate sunt trimiși doar pacienții cu răni ușoare, în urma exploziilor de la Crevedia, în timp ce persoanele în stare gravă sunt tratate tot în țara noastră. 

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

„Declarația domnului Victor Ponta reprezintă opinie personală, care nu are legătură cu activitatea guvernului. Dumnealui are calitatea de consilier onorific al prim-ministrului în domeniul relațiilor economice internaționale și nu are nicio putere de decizie la nivelul guvernului”, a transmis Guvernul într-un răspuns pentru Adevărul.

Totodată, conducerea Guvernului a precizat că decizia privind transportul mai multor pacienți în străinătate „a fost luată în baza evaluării medicilor specialiști pentru asigurarea celor mai bune îngrijiri pacienților răniți”.

„Datele arată că situația medicală a fost…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Urmările vacanțelor „all inclusive” la români. Ce sfaturi au nutriționiștii pentru cei care se aleg cu kilograme în plus

Articolul următor

România va cumpăra 37 trenuri electrice cu bani europeni. Garniturile circulă cu 160 km/h și vor intra pe principalele coridoare feroviare

post-bars

Lasă un comentariu