LOADING...

august 28, 2023

La ce să fii atent când alegi o oferta de leasing financiar. Soluțiile oferite de BT Leasing persoanelor fizice interesate de acest tip de finanțare

By


Pentru a alege cea mai potrivită ofertă de leasing financiar, persoanele fizice trebuie să fie atente la mai multe elemente incluse în produsul final, pentru a se asigura că primesc exact ceea ce doresc și nu plătesc în plus.

Oferte de leasing financiar de le piață sunt gândite în funcție de nevoile clienților, iar prețul pe care îl plătesc depinde de clauzele negociate.

Avantajele leasingului financiar

Leasingul financiar este o formă de finanțare bazată pe un sistem de plăți succesive, sub forma unor rate lunare. Acestea sunt plătite pentru utilizarea bunului de către client pe o perioadă determinată, iar la finalul perioadei contractului de leasing, bunul respectiv intră în proprietatea companiei sau a persoanei fizice solicitante.

Printre avantajele acestei forme de finanțare se numără diminuarea unor riscuri legate de o achiziție de folosință îndelungată, eșalonarea plății TVA-ului, dar și ratele constante.

La ce să fii atent…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Simion, întâlnire cu ambasadorul Israelului și un membru al partidului Likud. Muraru: Creează un prejudiciu imens democrației

Articolul următor

„Îmi place de el, dar mi-aș fi cumpărat șef”

post-bars

Lasă un comentariu