LOADING...

august 28, 2023

Managerii companiilor din România se așteaptă la noi creșteri de prețuri. Care sunt domeniile vizate

By


Managerii companiilor din România estimează o creștere a prețurilor în anumite domenii în următoarele trei luni, potrivit datelor publicate luni de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Aceștia estimează o creștere a costurilor în domenii precum cel al construcțiilor și comerțul cu amănuntul, iar studiul a fost realizat în august 2023.

În acest context, managerii din industria prelucrătoare preconizează pentru următoarele trei luni, relativă stabilitate a volumului producţiei (sold conjunctural +2%). Referitor la numărul de salariaţi se estimează relativă stabilitate, soldul conjunctural fiind de 0%. Pentru preţurile produselor industriale se prognozează creştere moderată în următoarele trei luni (sold conjunctural +14%), notează Agepres.

Potrivit estimărilor din luna august 2023, în activitatea de construcţii se va înregistra pentru următoarele trei luni creştere moderată a volumului producţiei (sold conjunctural +8%). Managerii…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ciolacu, în Financial Times: România va susține coridorul de export din Ucraina, în ciuda atacurilor rusești / Ce obiectiv are pentru deficitul bugetar

Articolul următor

Fotbalistul „suflat ”de Gică Hagi lui Gigi Becali, ironizat de Panduru

post-bars

Lasă un comentariu