LOADING...

august 29, 2023

Prezumția juridică în lupta antidoping în cazul Simonei Halep

By

„Halep poate să nu fie vinovată ea însăși de situația respectivă! Codul Mondial Anti – Doping prezumă că este vina Simonei pentru tot ceea ce s-a întâmplat, inclusiv pentru actele pe care le-au săvârșit membrii anturajului apropiat” este secretul divulgat de Mădălina Diaconu, fostă juristă în drept sportiv a Comitetului Olimpic Internațional.

Secretul despre prezumția juridică în lupta antidoping, dezvăluit înaintea verdictului așteptat de Simona Halep! Românca nu poate scăpa nesancționată?! „Chiar dacă nu e vinovată, ea va fi de vină pentru tot”

Spre deosebire de Maria Sharapova, Halep nu a declinat responsabilitatea pentru staff-ul tehnic: antrenor, Patrick Mouratoglou, sparring-partner, Arnaud Restifo, preparator fizic/kinetoterapeut, Candice Gohier) sau pentru deciziile medicilor (n.r. Dana Safta).

În momentul testului doping picat de Halep la US Open 2022, Mouratoglou, Restifo și Gohier erau…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Zeci de mii se angajați din sistemul de finanțe pe cale să intre în grevă generală. Când ar putea fi declanșat și cât ar dura conflictul de muncă

Articolul următor

Cât de adevărat e că antibioticele ucid și bacteriile bune din intestin? Medic: „De fiecare dată când le luăm, crește riscul“

post-bars

Lasă un comentariu