LOADING...

august 29, 2023

Reacția lui Răzvan Burleanu după acuzațiile grave făcute de Gigi Becali!

By

Răzvan Burleanu a oferit o reacție referitoare la acuzațiile grave făcute de Gigi Becali la adresa lui Istvan Kovacs, după ce patronul de la FCSB a considerat că fratele arbitrului, Szabolcs, aflat în cabina VAR la partida disputată de echipa roș-albastră la Arad și pierdută cu scorul de 1-2, a luat în mod intenționat decizii în defavoarea vicecampioanei României.

Reacția lui Răzvan Burleanu după acuzațiile grave făcute de Gigi Becali la adresa lui Istvan Kovacs: „Aș fi extrem de dezamăgit să aflu asta”

Omul de afaceri din Pipera a insinuat că familia Kovacs ar avea anumite interese pentru a favoriza CFR Cluj în lupta pentru titlu, interese generate de o ipotetică apropiere a celor doi frați de conducerea, actuală sau din trecut, a clubului din Gruia.

În acest sens, Becali a spus chiar că Istvan Kovacs ar fi achiziționat o locuință în Cluj-Napoca, într-un bloc construit de Iuliu Mureșan, fostul președinte al…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Zeci de mii de angajați din sistemul de finanțe pe cale să intre în grevă generală. Când ar putea fi declanșat și cât ar dura conflictul de muncă

Articolul următor

Semnificațiile deschiderii dialogului între AUR și oficiali ai Israelului ANALIZĂ

post-bars

Lasă un comentariu