LOADING...

septembrie 2, 2023

Şoc la o echipă de tradiție din România! Cei mai buni fotbalişti ai clubului au cerut rezilierea contractelor

By

Şoc la o echipă de tradiție din România. Grigore Turda și Costinel Tofan i-au solicitat principalului sponsor de la FC Argeș, Viorel Tudose, să fie lăsați să plece de la echipa din Trivale deoarece nu mai au niciun fel de motivație să joace si nu se mai regăsesc absolut deloc în noul proiect de după retrogradarea „vulturilor violeți” în Liga 2.

Şoc la o echipă de tradiție din România! Cei mai buni fotbalişti ai clubului au cerut rezilierea contractelor. Tofan și Turda au avut evoluții catastrofale în primele meciuri ale lui FC Argeș din Liga 2

FC Argeș a retrogradat în Liga 2 în vara acestui an după o prestație de toată jena, mai ales în primul meci din dubla cu Dinamo.

Piteștenii au păstrat în Liga 2 un nucleu format din jucători experimentați și au ca obiectiv promovarea imediată în Superliga. Printre juctorii cu nume importante opriți la FC Argeș pentru noul sezon se regăsesc Straton, Turda și Tofan.

Citeşte mai mult

Articolul anterior

EXCLUSIV| Rezolvarea problemelor cu administrațiile ANAF la telefon, misiune imposibilă. ”La 10 numere de telefon nu a răspuns nimeni. Bătaie de joc!”

Articolul următor

Cum ne ferim de botulism. Medic: „Este rară, dar mortală. Învățați să recunoașteți primele simptome!“

post-bars

Lasă un comentariu