LOADING...

septembrie 11, 2023

Cristian Pistol (CNAIR) infirmă speculațiile referitoare la lotul 2 al A7: ”Nu se pune problema să reziliem contractul cu Trace”

By


Există unele întârzieri pe Lotul 2 al Autostrăzii A7 Ploiești – Buzău, iar Asociația Pro Infrastructură a lansat în spațiul public informația potrivit căreia se va lua în calcul despre rezilierea contractului cu constructorul Trace. O altă variantă, au mai precizat reprezentanții asociației, ar fi aceea ca tronsonul de care răspunde acum partea bulgară să fie preluat de constructori români, însă conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a negat, vehement, aceste zvonuri.

Constructorul Lotului 2 al Autostrăzii A7 este asocierea Trace – Coni.

”Contractul pentru cei 28,35 kilometri dintre Mizil și Spătaru, în apropiere de Buzău, a fost semnat în 07.06.2022, are ordin de începere emis în 22.08.2022 și prevede 20 de luni de execuție directă”, s-a precizat pe pagina de Facebook a Asociației Pro Infrastructură, reprezentanții asociației susținând că inaugurarea – prevăzută pentru anul 2024…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ciucă, la deschiderea anului școlar: Prin învățare reușiți să vă formați propria cariera profesională

Articolul următor

Edi Iordănescu, răspuns pentru foștii internaționali români care au dat de pământ cu naționala României. „Criticile trebuie să meargă în direcția mea!”

post-bars

Lasă un comentariu