LOADING...

septembrie 13, 2023

La ce valori ale tensiunii arteriale trebuie să mergem la spital. „Timpul contează”

By

Dacă tensiunea arterială crește periculos de mult, este o urgență medicală, potrivit verywellhealth.com, care explică la ce valori și simptome ar trebui să mergem la spital. 

ATI. FOTO Suliman Razvan Shutterstock

O tensiune arterială între 140 și 160 mmHG este, de regulă, periculoasă, dar tensiunea arterială care ajunge la 180 sau 200 mmHG este considerată o urgență.

Un bun control asupra tensiunii arteriale este important, dar este esențial să solicitați asistență medicală imediat dacă aceasta crește aproape de 200 mmHG pe cifra de sus, Acest nivel de hipertensiune arterială poate crește riscul de accident vascular cerebral sau  diverse complicații grave.

Timpul contează

Pentru că o tensiune arterială periculos de ridicată, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp vă poate expune la riscul apariției mai multor probleme, cum ar fi un accident vascular cerebral, criză hipertensivă este considerată o urgență…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Fostul fotbalist de la FCSB și-a găsit echipă!

Articolul următor

Ministerul Agriculturii, reorganizat din temelii. Sute de directori și zeci de instituții ar urma să dispară, dacă planul de reformă e aprobat

post-bars

Lasă un comentariu