LOADING...

septembrie 14, 2023

Ciolacu cere ministerelor să prezinte, până la finalul lunii octombrie, proiectele de dezvoltare serviciilor publice digitale care intră la finanțare

By

Premierul României a solicitat ministerelor să prezintă, până la sfârșitul lunii octombrie, proiectele de dezvoltare serviciilor publice digitale care intră la finanțare.

Marcel Ciolacu, premierul României FOTO: GOV

Marcel Ciolacu a prezidat astăzi, la Palatul Victoria, lucrările Comitetului pentru e-guvernare și reducerea birocrației (CERB), care au avut drept scop pregătirea portofoliului de proiecte ale instituțiilor publice pentru apelurile dedicate e-guvernării. 

Șeful Executivului a subliniat că digitalizarea României este un proiect de țară, care trebuie asumat de echipa guvernamentală în beneficiul cetățenilor.

„Până la data de 30 octombrie, ministerele trebuie să prezinte proiectele care vor intra în finanțarea dedicată dezvoltării serviciilor publice digitale. Îmi doresc un plan coerent, concret, pe care să ni-l asumăm transparent și pe care să îl implementăm fără întârzieri. România nu poate progresa…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Ce este intervenția chirurgicală fetală și complicațiile ei? Kourtney Kardashian a trecut printr-o astfel de procedură

Articolul următor

Sorin Cârțu și-a ieșit din minți la adresa unui tricolor

post-bars

Lasă un comentariu