LOADING...

septembrie 15, 2023

Fostul antrenor al lui Halep arată cu degetul spre Mouratoglou

By

Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei Halep, este în continuare șocat de suspendarea pe care a primit-o jucătoarea de tenis în cazul de dopaj și arată cu degetul spre Patrick Mouratoglou.

Fostul antrenor al Simonei Halep arată cu degetul spre Patrick Mouratoglou după ce românca a fost suspendată pentru dopaj

În cursul zilei de marți, 12 septembrie, Agenția Internațională de Integritate în Tenis a anunțat verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep: suspendare pentru patru ani din orice activitate sportivă, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open 2022. Românca este suspendată provizoriu din octombrie 2022, astfel că și-a ispășit deja un an din pedeapsa primită.

„(n.r. despre motivare) Ar trebui să nu fie niciun dubiu, nu? Nu mi se pare că acei specialiști spun că fără dubiu este dopaj. «Likely» este posibil, dar posibil înseamnă că poate și să nu fie.

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Vălean, răspuns pentru Grindeanu: Comisia Europeană nu plătește despăgubiri, ci finanțează proiecte / Reacția ministrului

Articolul următor

USR și-a stabilit candidații cu care deschide lista pentru europarlamentare. Cine e pe primele locuri

post-bars

Lasă un comentariu