LOADING...

septembrie 18, 2023

Andrea Mandorlini a pus tunurile pe FCSB după CFR

By

Andrea Mandorlini a pus tunurile pe FCSB la finalul meciului CFR – Petrolul 1-0, disputat în Gruia în etapa cu numărul 9 din acest sezon de Superliga.

Andrea Mandorlini a pus tunurile pe FCSB după CFR – Petrolul 1-0: „A fost o lipsă de respect pentru Hagi și Gică Popescu! Așa ceva nu am mai văzut”

La finalul unui joc în care adversarii au acuzat în termeni foarte duri arbitrajul, tehnicianul italian a preferat mai degrabă să discute despre penalty-ul din care echipa patronată de Gigi Becali a reușit să câștige meciul de duminică seară, din deplasare, cu Farul Constanța.

De asemenea, Mandorlini a readus în discuție și lovitura de la 11 metri care a decis meciul dintre FCSB și CFR Cluj, decizie pe care a catalogat-o și la momentul respectiv drept greșită.

„Acel arbitraj a fost o lipsă de respect…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Victor Ponta: „Datoria României din ultimii 8 ani este de 100 de miliarde de euro. Banii i-am prăpădit. Ne explodează totul în cap”

Articolul următor

Un studiu științific a stabilit legătura dintre creșterea incidenței cancerului la femei și expunerea la anumite substanțe chimice

post-bars

Lasă un comentariu