LOADING...

aprilie 27, 2024

Presa din Anglia prezintă dezvăluirile prietenului lui Radu Drăgușin

By

Prietenul lui Radu Drăgușin spune că ar fi încântat de un transfer în Premier League, mai ales la Tottenham, unde evoluează internaționalul român.

Atacantul islandez Albert Gudmundsson spune că ar fi încântat de un transfer la Tottenham, pentru a juca, din nou, cu Radu Drăgușin.

Prietenul lui Drăgușin de la Genoa a făcut dezvăluiri în presa engleză

Fundașul român Radu Drăgușin și atacantul islandez Albert Gudmundsson au fost colegi la Genoa între 14 iulie 2022 și decembrie 2023, perioada petrecută de român la gruparea peninsulară. Gudmundsson ajunsese la Genoa cu jumătate de an înaintea „tricolorului”.

Cei doi ar putea fi, din nou, colegi, în contextul în care Tottenham, echipa la care este legitimat Drăgușin, vrea să-l aducă pe islandez. Jucătorul a dezvăluit că străbunicul lui a fost al doilea jucător străin din istoria lui Arsenal și abia așteaptă să ajungă în Premier League.

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Statul a cheltuit în primele trei luni cu peste 31 mld lei mai mult decât în aceeași perioadă din 2023, depășind avansul veniturilor. Cât e deficitul

Articolul următor

Ciolacu, lămuriri după gafa de la Timișoara: „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean“. Cine cere demisia premierului VIDEO

post-bars

Lasă un comentariu