LOADING...

aprilie 28, 2024

China avertizează SUA că trebuie să aleagă între ”cooperare și CONFRUNTARE” /Washingtonul este preocupat de relațiile Beijingului cu Moscova

By

Administrația de la Beijing avertizează Washingtonul că trebuie să opteze între ”cooperare” bilaterală și ”confruntare”, în contextul în care secretarul de Stat american, Antony Blinken, a inițiat o vizită oficială în care ar urma să formuleze Chinei un ultimatum privind abordarea față de invazia Rusiei în Ucraina.

Antony Blinken s-a întâlnit cu Chen Jining, liderul filialei din Shanghai a Partidului Comunist chinez, înaintea discuțiilor cu membri ai conducerii centrale a Chinei, printre care ministrul de Externe, Wang Yi.

”Opțiunile Chinei și Statelor Unite între cooperare și confruntare afectează bunăstarea ambelor popoare, a națiunilor, dar și viitorul omenirii”, a afirmat Chen Jining.

”Tensiunile par să se amplifice, pe fondul acuzațiilor Statelor Unite că Administrația Chinei sprijină industria militară a Rusiei în contextul războiului din Ucraina, furnizând Moscovei materiale, inclusiv semiconductori, echipamente…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Sondaj: Gabriela Firea, pe locul doi în intenția de vot pentru Primăria Capitalei

Articolul următor

Elias Charalambous, show în stilul lui Carlo Ancelotti de la Real Madrid!

post-bars

Lasă un comentariu