LOADING...

aprilie 28, 2024

Segmentul Vânători Neamț-Pipirig, Autostrada Unirii, poate fi finalizat în patru ani, anunță Transporturile și CNAIR

By

CNAIR a transmis astăzi la ANAP documentația necesară lansării procedurii de achiziție publică pentru Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin), în lungime de 19,3 km, anunță Ministerul Transporturilor. Pe traseul acestui nou lot de autostradă din Moldova vor fi construite inclusiv 7 tuneluri (cu o lungime totală de 1,44 km) și 46 de poduri, pasaje și viaducte.

Construcția va avea o durată de maximum 48 de luni (12 luni proiectare şi 36 de luni execuție). Sursa de finanțare: Programul Transport (PT) 2021-2027.

Urmează publicarea Anunțului de Participare (în cadrul căruia se va stabili și data de depunere a ofertelor), după validarea documentației de către ANAP.

CNAIR oferă detaliile proiectului

Lotul Pipirig – VânătoriNeamț (Leghin) va avea are o lungime de 19,3 km, iar pe traseu vor fi construite 7 tuneluri cu o lungime totală de 1,44 km:

  • tunel bidirecțional (490m) situat în apropierea localității Pîțîligeni;
  • tunel unidirecțional…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate…”

Articolul următor

Tavi Popescu a ieșit cu boxa după el, a făcut poze cu fanii și a cântat cât l-au ținut plămânii o manea, cu dedicație, probabil, pentru Gigi Becali

post-bars

Lasă un comentariu