LOADING...

aprilie 29, 2024

Cine sunt candidații cu şanse la primǎriile de sector din București

By

Politicieni vechi şi noi s-au înscris în cursa pentru primăriile sectoarelor Capitalei, din 9 iunie. Dacă la sectoare precum 3, 4 și 6 cea mai mare expunere, dar şi şansǎ o au primarii în funcție, la 1, 2 și 5 situația e incertă.

Cine sunt candidații cu șanse la primăriile de sector. Foto: Arhiva

Pentru conducerea Sectorului 1 se luptǎ mai mulți politicieni cunoscuți. Actualul edil, Clotilde Armand, candidează pentru un nou mandat din partea Alianței Dreapta Unitǎ, însă imaginea îi este afectatǎ de dosarul penal în care a fost trimisǎ în judecatǎ şi de scandalurile care au vizat administrația pe care o conduce. Principalul contracandidat ar fi actualul deputat de Ilfov George Tuţă, susținut de PNL şi PSD pentru acest post. Problema lui este însǎ cǎ nu este cunoscut publicului bucureştean.

Un alt candidat este Liviu Negoiță, fost primar al Sectorului 3 timp de două mandate, din partea partidului condus de Piedone,…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Suicidul, a patra cauză de deces în rândul tinerilor. Psihiatrii explică fenomenul îngrijorător

Articolul următor

Marjorie Greene amenință cu DEMITEREA președintelui Camerei Reprezentanților, din cauza finanțării Ucrainei /”Pentru ei, pacea nu este o opțiune”

post-bars

Lasă un comentariu