LOADING...

aprilie 29, 2024

Dan Şucu, imaginea dezastrului de la Rapid! A refuzat să dea vreo declarație şi a plecat sub privirea consternată a soției şi baricadat de 6 bodyguarzi, după eşecul cu Universitatea Craiova! VIDEO

By

Dan Șucu a ieșit distrus de pe stadion, la finalul meciului Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Milionarul a refuzat să dea vreo declarație şi a plecat sub privirea consternată a soției şi baricadat de șase bodyguarzi, după eşecul cu Universitatea Craiova.

Rapid a pierdut dramatic partida cu Universitatea Craiova, după ce Crețu a înscris chiar la ultima fază a meciului. Giuleștenii au ieșit din lupta pentru cupele europene și imaginea dezastrului de la Rapid s-a putut citi pe chipul acționarului majoritar Dan Șucu.

Dan Șucu, distrus după al șaselea eșec din play-off! A fost condus la mașină de șase bodyguarzi, sub privirea consternată a soției

Dan Șucu a ieșit transfigurat de pe stadion, însoțit de șase bodyguarzi care nu le-au permis jurnaliștilor să se aproprie prea mult de acționarul Rapidului. Milionarul i-a salutat pe jurnaliști, în momentul în care a intrat în parcarea stadionului, dar nu a vrut să ofere nicio declarație….

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Marjorie Greene amenință cu DEMITEREA președintelui Camerei Reprezentanților, din cauza finanțării Ucrainei /”Pentru ei, pacea nu este o opțiune”

Articolul următor

Medicii susțin cǎ infecțiile nosocomiale sunt inevitabile, dar ministerul vrea cursuri pentru eliminarea lor

post-bars

Lasă un comentariu