LOADING...

aprilie 29, 2024

În ce condiții nu ar vota Traian Basescu la prezidențiale

By

Fostul președinte Traian Basescu susține că nu ar vota dacă la alegerile prezidențiale ar trebui să aleagă dintre Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană.

De ce nu ar vota Traian Băsescu la alegerile prezidențiale. Foto: Arhiva

Traian Băsescu susține că dacă Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu și Mircea Geoană sunt variantele pentru alegerile prezidențiale nu va vota. Fostul președinte consideră că liberalii ar avea șanse mai mari dacă ar merge la prezidențiale cu Emil Boc decât cu Nicolae Ciucă.

 „Dacă nu se produce un cutremur după locale, va fi probabil Ciolacu și generalul Ciucă, deși eu nu am încredere, România a mai fost condusă de generali, a avut Revoluția în care generalii au fost băgați până peste cap, a avut în Al Doilea Război Mondial cu general conducător, deci generali ar fi bine să stea la locul lor și să lase politica pentru politicieni. (…)Să stea să-și mănânce pensiile speciale și să lase…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

INTERVIU. De ce a apărut curentul antivaccinist în România și cum poate fi neutralizat

Articolul următor

VIDEO EXCLUSIV | Karoly Borbely, după listarea Hidroelectrica: “Încrederea în companie este foarte mare. Dezvoltăm și diversificăm producția în zona de regenerabile”.

post-bars

Lasă un comentariu