LOADING...

mai 1, 2024

Un mare hypermarket din retail închide 4 dintre magazinele din București/„Încercăm să ne adaptăm nevoilor în continuă schimbare”

By

Cora, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România, a fost scos din joc. Recent, hipermarketul Carrefour a achiziționat Cora, iar tranzacția este de așteptat să se finalizeze anul acesta. Din păcate, sunt și vești nu tocmai bune pentru clienții români.

În context, reorganizarea și transformarea Cora în „Supernova” face parte dintr-un proces care va duce la închiderea a patru dintre magazinele care operau în Capitală.

Șefii Carrefour vorbesc despre „o piață dinamică”

„Într-o piață dinamică precum cea a retailului, încercăm să ne adaptăm rapid nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri. Tocmai de aceea, un plan de expansiune solid impune o analiză riguroasă a actualei rețele de magazine și, câteodată, trebuie să luăm decizia de a renunța la magazinele ineficiente sau să schimbăm locația, pentru a putea explora noi opțiuni, mai potrivite cerințelor de astăzi. Scopul nostru final este de a le…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Simonis: România nu e pregătită peste noapte să treacă la cotă progresivă. Ce spune despre amânarea taxei pe lux

Articolul următor

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești!

post-bars

Lasă un comentariu