LOADING...

mai 2, 2024

UE a semnat un acord cu Libanul pentru combaterea MIGRAȚIEI /Ursula von der Leyen anunță asistență de un miliard de euro

By

Uniunea Europeană a semnat un acord pentru limitarea imigrației ilegale cu Libanul, iar președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat, în cursul vizitei la Beirut, asistență financiară în valoare de un miliard de euro în următorii patru ani.

Ursula von der Leyen s-a deplasat, joi, la Beirut împreună cu premierul Ciprului, Nikos Christodoulidis, cu obiectivul avansării relațiilor Uniunii Europene cu Libanul și limitării migrației ilegale spre spațiul comunitar.

A fost semnat un acord cu premierul Libanului, Nadschib Mikati, iar armata libaneză va intensifica operațiunile contra rețelelor specializate în traficul de imigranți. Uniunea Europeană are deja acorduri similare cu Egiptul și Tunisia.

”Anunț un plan de asistență financiară în valoare de un miliard de euro pentru Liban începând din acest an până la sfârșitul anului 2027”, a afirmat Ursula von der Leyen, citată de site-ul Tagesschau.de.

Sprijinul financiar este…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Întâlnire Sebastian Burduja – Nicușor Dan într-un platou de televiziune. Ce i-a dăruit liberalul actualului edil

Articolul următor

Prima reacție a lui Ange Postecoglou, după ce l-a ignorat din nou pe Radu Drăgușin

post-bars

Lasă un comentariu