LOADING...

mai 6, 2024

Cum își recrutează AUR candidații pe internet. Anunțuri pe LinkedIn și Ejobs: „Căutăm funcționari publici și specialiști în domeniile de bază coordonate de statul român”

By

Partidul condus de George Simion a publicat mai multe anunțuri pe site-urile de recrutare pentru a găsi oameni pe care să îi propună în diferite funcții în stat. Formațiunea are un anunț de recutare pentru Senatul României pe LinkedIn, dar și unul pentru Guvern pe Ejobs.

Cum recrutează AUR oameni pe internet FOTO Inquam

Un anunț de recrutare a fost postat de pe contul oficial al lui George Simion pe LinkedIn, platformă folosită de companii pentru recrutarea angajaților, arată că formațiunea politică caută „reprezentare la nivel de vârf: senator în Parlamentul României precum și funcții de conducere înaltă (mandat reprezentativ sau înalt funcționar public)”.

Potrivit anunțului, recrutarea va avea loc în următoarele 9 luni.

„Căutăm funcționari publici și specialiști în domeniile de bază coordonate de statul român, de la Nuclearelectrica la CFR, de la Tarom la ASF, pentru a conduce aceste instituții în direcția…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Cea mai sexy atletă din lume ar fi muritoare de foame dacă ar trăi din banii pe care îi face din sport

Articolul următor

Costel Gâlcă a dezvăluit ce se întâmplă cu fotbaliștii care erau pe lista neagră a clubului, la finalul meciului Universitatea Craiova

post-bars

Lasă un comentariu