LOADING...

iulie 8, 2023

Varianta propusă de liderul galeriei Rapid pentru banca tehnică

By


Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapid, a intervenit la ProSport Live și a comentat despre schimbarea de pe banca tehnică a echipei. Adrian Mutu pleacă la Neftchi Baku, în Azerbaidjan, iar mai multe nume sunt vehiculate pentru a pregăti echipa din Giulești. O variantă ar fi Marius Șumudică, plus Mihai Iosif (ca secund).

Liderul galeriei Rapid, propunere inedită pentru banca tehnică după plecarea lui Adrian Mutu! „Atunci transmit oamenilor din tribună acea emulație și acea nebuneală de care noi suntem îndrăgostiți”

Marius Șumudică, un simbol al Rapidului, e liber de contract, iar Mihai Iosif e cel care a antrenat Rapid în intervalul martie 2021 – martie 2022, fiind și interimar în perioada 27 octombrie 2020 – 1 decembrie 2020.

Adrian Mutu pleacă de la Rapid din cauza unei discuții aprinse cu Daniel Niculae și Victor Angelescu legată de sistemul de joc.

„Eu cred că era momentul lui Marius Șumudică. În anul…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Transgaz, un nou pas înspre preluarea a operațiunilor în R. Moldova, de la compania deținută majoritar de gigantul rus Gazprom

Articolul următor

MAE: Înfiinţarea Consiliului de Cooperare Strategică la Nivel Înalt România-Turcia, discutată de miniştrii Odobescu şi Fidan

post-bars

Lasă un comentariu