LOADING...

iulie 10, 2023

Adrian Mititelu, prima reacție după ce palmaresul Universității Craiova a ajuns la Clubul Sportiv: „Nu am pierdut războiul! E ca la FCSB cu CSA Steaua”

By


Adrian Mititelu anunță că a pierdut o nouă luptă, dar nu și războiul. În exclusivitate pentru ProSport, omul de afaceri a oferit prima reacție după ce palmaresul Universității Craiova a ajuns la Clubul Sportiv, cel condus de rivalul Mihai Rotaru.

Adrian Mititelu nu renunță la lupta cu Mihai Rotaru! Prima reacție după ce Universității Craiova a ajuns la Clubul Sportiv

În prima parte a zilei de luni, 10 iulie 2023, ProSport a prezentat în exclusivitate decizia luată de judecătorii din Timișoara, prin care Adrian Mititelu a fost înștiințat de faptul că a pierdut palmaresul Universității Craiova. Acesta a ajuns la Clubul Sportiv, cel condus de rivalul local Mihai Rotaru.

Din fericire pentru Adrian Mititelu, decizia nu este definitivă și va putea fi atacată, în termen de 30 de zile de la comunicare, la Curtea de Apel Timișoara. În exclusivitate pentru ProSport, finanțatorul FC U Craiova a transmis deja că nu se va lăsa…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

„Suntem pregătiți pentru a deveni o țară verde”

Articolul următor

Cancerul de sân depistat la timp poate fi vindecat! Semnele și simptomele cancerului de sân

post-bars

Lasă un comentariu