LOADING...

iulie 12, 2023

Comandantul Bichir s-a întâlnit cu Argăseală și cu Jandarmeria

By


MApN și CSA Steaua și-au dat acordul ca FCSB să joace derby-ul cu Dinamo, de pe 22 iulie, pe stadionul din Ghencea. Suporterii celor de la CSA Steaua n-au primit bine această veste și au pornit valuri de amenințări pe internet la adresa fanilor de la FCSB, dar și a conducerii Clubului Sportiv al Armatei.

Comandantul Bichir s-a speriat de Peluza Sud! A chemat dubele de Jandarmerie în ziua în care s-a întâlnit cu Valeriu Argăseală pentru a semna contractul pentru stadionul Steaua!

Astăzi, 12 iulie 2023, a fost ziua în care, din informațiile ProSport, președintele lui FCSB, Valeriu Argăseală, a mers la sediul CSA Steaua pentru a semna contractul de închiriere a stadionului în prezența comandantului Ștefan Bichir.

Pentru a evita un eventual conflict între suporterii CSA Steaua și conducerea clubului FCSB, dar și conducerea Armatei, comandantul Ștefan Bichir a dat ordin direct să fie chemate mai multe echipaje de jandarmerie în…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

În atenția turiștilor și transportatorilor: Croaţia – coduri roşu şi portocaliu de caniculă și fenomene meteo extreme. Unde puteți cere asistență În atenția turiștilor și transportatorilor: Croaţia

Articolul următor

Jurnalistul Mihai Constantin, noul purtător de cuvânt al Guvernului

post-bars

Lasă un comentariu