LOADING...

iulie 13, 2023

Bulgarii vor un al doilea pod peste Dunăre, la Giurgiu, iar BERD este interesată să investească. Cum este văzut proiectul de la București

By


Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) este interesată să investească în construcția unui al doilea pod peste Dunăre, între Ruse și Giurgiu. Anunțul a fost făcut de Ministerul Transporturilor și Comunicațiilor de la Sofia, după o întâlnire cu directorul BERD pentru Bulgaria, Anca Ionescu.

BERD este interesată să finanțeze noi proiecte de infrastructură în Bulgaria, precum un al doilea pod peste Dunăre, între Ruse și Giurgiu , dar și în alte proiecte feroviare. Aceasta a fost concluzia întâlnirii dintre ministrul Transporturilor și Comunicațiilor, Georgi Gvozdeikov, și directorul băncii pentru Bulgaria, Anca Ionescu, conform unui comunicat al autorităților de la Sofia.

Potrivit lui Georgi Gvozdeikov, construirea unui nou pod peste Dunăre este o problemă prioritară atât pentru Bulgaria, cât și pentru România, care trebuie rezolvată rapid, deoarece traficul crește zilnic.

El a adăugat că orice sprijin care va…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

România şi Bulgaria ar putea fi despăgubite pentru că nu au fost primite în Schengen

Articolul următor

„Să nu cumva să mă schimbi!”

post-bars

Lasă un comentariu