LOADING...

iulie 25, 2023

Imaginea cutremurătoare cu David Popovici care va rămâne pentru totdeauna în istoria sportului mondial! Așa arată un fenomen împietrit de neputință și deznădejde! FOTO

By

David Popovici, sportivul român favorit să câștige proba de 200 de metri de la Campionatele Mondiale de Natație din Japonia, a terminat pe locul patru în finală, lucru care l-a marcat complet pe sportivul în vârstă de 18 ani.

Imaginea cutremurătoare cu David Popovici care va rămâne pentru totdeauna în istoria sportului mondial! Așa arată un fenomen împietrit de neputință și deznădejde! 

David Popovici a fost la un pas să devină campion mondial la proba de 200 de metri liber în Japonia, însă a ratat podiumul pe final, după ce a fost depășit de trei adversari în ultimii 25 de metri.

După ce a terminat cursa de 200 de metri liber de la Campionatul Mondial din Japonia, David Popovici s-a arătat extrem de șocat de faptul că nu a prins nici măcar podiumul. Sportivul din România a avut un timp de 1:44,90, iar medalia de aur a ajuns la britanicul Matthew Richards (1:44,30). Pe locul doi s-a clasat Tom Dean cu 1:44,32, iar…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Via Profi, locul unde gustul, munca și pasiunea își dau întâlnire

Articolul următor

Cancerul de sân depistat la timp poate fi vindecat! Informații utile despre mamografie

post-bars

Lasă un comentariu