LOADING...

iulie 27, 2023

Iohannis, după bilanțul victimelor fenomenelor meteo extreme: Trebuie să dezvoltăm continuu sistemele de avertizare timpurie

By

Președibntele Klaus Iohannis a subliniat că trebuie dezvoltate în continuare sistemele de avertizare privind fenomenele meteo extreme, pentru ai proteja pe oameni, în contextul unui bilanț grav de victime cauzat de furtunile din ultimele zile, printre care și patru decese. 

FOTO Arhivă Adevărul

„În aceste zile, România și Europa resimt cu intensitate efectele schimbărilor climatice prin furtuni violente, valuri intense de căldură și incendii de vegetație amplificate de temperaturile atipic de ridicate. Suntem martori la fenomene meteo extreme cu impact major asupra bunăstării, a sănătății și chiar asupra vieții cetățenilor”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a mai subliniat că, „pentru a-i proteja pe oameni, trebuie să dezvoltăm continuu sistemele de avertizare timpurie cu privire la fenomenele meteo extreme”.

„Este deosebit de important să ținem cu toții cont de aceste avertizări meteorologice…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

FCSB, decizie de ultimă oră! CSA Steaua e aproape imposibil să mai reziste

Articolul următor

Cel puțin trei reclamații împotriva Wizz Air ajung zilnic, de un an și jumătate, la Centrul European al Consumatorilor. Ce drepturi au pasagerii

post-bars

Lasă un comentariu