LOADING...

iulie 28, 2023

Confiscarea averilor nedeclarate, soluție de reducere a deficitului?

By


Președintele Comisiei pentru Ocuparea Forței de Muncă și Afaceri Sociale din Parlamentul European, Dragoș Pîslaru, spune, într-un interviu pentru Gândul, că este important pentru România, în contextul în care Comisia Europeană urmărește cu mare atenție îndeplinirea angajamentelor luate prin PNRR, să trateze serios și la timpul lor reformele.

În ceea ce privește zona de investiții, în cazul în care, până pe 30 august, România nu are proiecte care se pot concretiza 100%, ar putea pierde până la 6-7 miliarde de euro, susține Dragoș Pîslaru.

Președintele Comisiei pentru Ocuparea Forței de Muncă și Afaceri Sociale consideră că Guvernul merge într-o direcție bună cu reducerea sau chiar desființarea facilităților, dar susține că trebuie luate acele măsuri care au un impact bugetar major. Exemplul concret oferit de Dragoș Pîslaru în acest sens îl reprezintă confiscarea averilor care nu pot fi justificate.

„Este important să…

Citeşte mai mult

Articolul anterior

Alegeri 2024. Ministrul Câciu, „adoptat“ de PSD Dolj, va deschide lista la deputați

Articolul următor

Marius Șumudică îi cere lui Gigi Becali să lase un fotbalist în afara lotului! Jucătorul de la FCSB care l-a dezamăgit după partida cu CSKA 1948 Sofia. „E ieșit din formă!”

post-bars

Lasă un comentariu